Project Description

RUKAVICE ZA PJESKARANJE RGA

Contracor rukavice za pjeskarenje dizajnirane su da izdrže teške uvjete unutar komore za pjeskarenje. Sve Contracor rukavice za pjeskarenje vrlo su udobne i pružaju izvrsnu izdržljivost i funkcionalnost. Ambidextrous, hrapava površina.

AMBIDEXTROUS, HRAPAVA POVRŠINA

Rukavice tipa RGA bez šavova za obje ruke proizvedene su od prirodne gume s pamučnom postavom. Pomaže u uklanjanju statičkog šoka, kao i pružanju vrhunske fleksibilnosti i osjećaja. Hrapava površina rukavica omogućuje dobro prianjanje i sprječava klizanje i padove. Rukavice za obje ruke mogu se zamijeniti pojedinačno kada se istroše.

PAMUČNA PODSTAVA

GRUBA POVRŠINA

ŠIFRE ZA NARUDŽBU

artikl br. Tip Opis

10115611 RGA-600 Gumene rukavice za pjeskarenje, duljina 600 mm, veličina otvora 200 mm, bešavne, grube, pamučna postava, obje ruke, par (lijevo=desno)

10115610 RGA-800 Gumene rukavice za pjeskarenje, duljina 800 mm, veličina otvora 200 mm, bešavne, grube, pamučna podstava, obje ruke, par (lijevo=desno)

RUKAVICE ZA PJESKARANJE RGS

Contracor rukavice za pjeskarenje dizajnirane su da izdrže teške uvjete unutar komore za pjeskarenje. Sve Contracor rukavice za pjeskarenje vrlo su udobne i pružaju izvrsnu izdržljivost i funkcionalnost. Glatka površina.

KARAKTERISTIKE

Bešavne RGS rukavice pune dužine proizvedene su od prirodne gume s pamučnom postavom. Pomaže u uklanjanju statičkog šoka, kao i pružanju vrhunske fleksibilnosti i osjećaja. Rukavice tipa RGS odgovaraju većim podnim modelima peći s otvorom za rukavice od 200 mm.

PAMUČNA PODSTAVA

ŠIFRE ZA NARUDŽBU

artikl br. Tip Opis

10115606 RGS-600 Gumene rukavice za pjeskarenje, duljina 600 mm, veličina otvora 200 mm, bešavne, glatke, pamučna podstava, par (lijevo/desno)

10115605 RGS-800 Gumene rukavice za pjeskarenje, duljina 800 mm, veličina otvora 200 mm, bešavne, glatke, pamučna podstava, par (lijevo/desno)