Project Description

PRIJENOSNI ALAT ZA PJESKARANJE POWER GUN

– Lagan, prenosiv i lako prenosiv alat

– Prikladan za korištenje sa svim spremnicima medija, ili čak izravno iz vrećice

– Jednostavan princip rada – samo uronite usisnu cijev u spremnik s abrazivom i povucite okidač

– Jednostavan za korištenje i održavanje

Contracor Power Gun je alat za usisno pjeskarenje idealan za male poslove ili mjesta s ograničenim dovodom zraka. Zahvaljujući svojoj maloj težini i kompaktnim dimenzijama, Contracor Power Gun se može koristiti na mjestima gdje bi postavljanje konvencionalnog stroja za pjeskarenje pod pritiskom bilo nespretno ili nezgodno.

Power Gun se može koristiti sa svim uobičajenim medijima za pjeskarenje, za čišćenje ili graviranje metala, stakla, kamena ili drugih otpornih površina.

Za rad s električnim pištoljem samo ga spojite na izvor komprimiranog zraka i djelomično uronite usisnu cijev na koju je spojeno abrazivno crijevo u spremnik s medijem za pjeskarenje.

Za početak miniranja jednostavno pritisnite polugu na Power Gunu. Alat radi prema Bernoullijevom principu, gdje se stvara područje niskog tlaka komprimiranim zrakom koji prolazi pored točke ubrizgavanja abraziva, gdje je crijevo za abrazivno sredstvo spojeno na pištolj. Ovo područje niskog tlaka uvlači abraziv u struju zraka, gdje dolazi do miješanja. Mješavina zraka i abraziva tada izlazi iz pištolja i udara u površinu za pjeskarenje.

STANDARDNA DOSTAVA

POWER GUN

Usisna cijev i usisno crijevo od 5 m sa stezaljkama za crijevo.

SET SNAGE

Power Gun,

AirFlex-19 crijevo za zrak 5m,

SKG-19 spojnica za crijevo za zrak,

stezaljka.

ŠIFRE ZA NARUDŽBU

artikl br. Tip Opis

10112900 POWER GUN Prijenosni usisni alat za pjeskarenje. Kompletan paket uklj. usisnu cijev i usisno crijevo od 5 m

10112930 POWER SET Prijenosni usisni alat za pjeskarenje sa spremnikom medija za pjeskarenje i crijevom za zrak od 5 m

PRIJENOSNI ALAT ZA USISNO PJESKARANJE SFG

– Lagan, prenosiv i lako prenosiv alat

– Prikladan za korištenje sa svim spremnicima medija, ili čak izravno iz vrećice

– Opcionalno s prijenosnim spremnikom za medije za pjeskarenje

– Jednostavan princip rada – samo uronite usisnu cijev u spremnik s abrazivom i povucite okidač

– jednostavan za korištenje i održavanje

Contracor SFG pištolj je alat za usisno pjeskarenje idealan za male poslove ili mjesta s ograničenim dovodom zraka. Zahvaljujući maloj težini i kompaktnim dimenzijama, pištolj Contracor SFG može se koristiti na mjestima gdje bi postavljanje konvencionalnog stroja za pjeskarenje pod pritiskom bilo nezgodno ili nezgodno.

SFG pištolj se može koristiti sa svim uobičajenim sredstvima za pjeskarenje, za čišćenje ili graviranje metala, stakla, kamena ili drugih otpornih površina.

Za rad s pištoljem SFG samo ga spojite na izvor komprimiranog zraka i uronite usisnu cijev u medij za pjeskarenje ili alternativno napunite medij za pjeskarenje u prijenosni spremnik.

Za početak miniranja jednostavno pritisnite polugu na SFG pištolju. Alat radi prema Bernoullijevom principu, gdje se stvara područje niskog tlaka komprimiranim zrakom koji prolazi pored točke ubrizgavanja abraziva, gdje je crijevo za abrazivno sredstvo spojeno na pištolj. Ovo područje niskog tlaka uvlači abraziv u struju zraka, gdje dolazi do miješanja. Mješavina zraka i abraziva tada izlazi iz pištolja i udara u površinu za pjeskarenje.

STANDARDNA DOSTAVA

SFG pištolj – pištolj za pjeskarenje s usisnim dovodom s keramičkom mlaznicom od 8 mm i mlazom zraka od 4 mm, usisnom cijevi, prozirnim usisnim crijevom od 3 m, stezaljkama za crijeva.

SFG set – SFG pištolj, prijenosna posuda, crijevo za zrak 3m, spojnica za crijevo za zrak SKG-13, stezaljke za crijevo.

ŠIFRE ZA NARUDŽBU

artikl br. Tip Opis

10115120 SFG pištolj Usisni pištolj za pjeskarenje s keramičkom mlaznicom od 8 mm i zračnim mlazom od 4 mm, usisnom kopljem, prozirnim usisnim crijevom od 3 m, stezaljkama za crijeva.

10115000 SFG set SFG pištolj, prijenosni spremnik, crijevo za zrak 3m, spojnica za crijevo za zrak SKG-13, stezaljke za crijevo.

10115100 Rezervni dio – Pištolj za pjeskarenje s usisnim dovodom s keramičkom mlaznicom 8 mm i mlazom zraka 4 mm (bez usisne cijevi, usisnog i zračnog crijeva, prijenosni spremnik)