Project Description

Kaciga za pjeskarenje ASPECT

Ova vrlo udobna, lagana i isplativa kaciga prikladna je za bilo koju vrstu abrazivnog pjeskarenja. Kaciga je dizajnirana sa širokim prozorom za gledanje. Ovo je važna značajka kada je operaterovo kretanje ograničeno, npr. u prostorijama za pjeskarenje, prilikom čišćenja unutarnjih površina rezervoara, skladišta itd.

PREDNOSTI

1. Robusna, izdržljiva školjka Aspect blast kacige osigurava sigurnost operatera i dug radni vijek kacige, dok zračna pregrada osigurava stalan protok zraka do glave i lica operatera kako bi se smanjio umor, spriječilo zamagljivanje i povećala produktivnost i sigurnost. 2. Gornji dio ogrtača zaštićen je od odbijanja materijala od eksplozije produženim okvirom prozora. 3. Umetanje medija između leća spriječeno je integriranim vizirom dubokim 1”. 4. Jednostavno zatvaranje prozora kroz prorez koji poravnava zasun za zatvaranje i jezičak. 5. Plašt je fiksiran na donji rub kacige pomoću podesive kopče s čegrtaljkom, koja osigurava sigurno prianjanje i jednostavnu zamjenu. 6. Visoku vidljivost operatera i sigurnost osiguravaju dvije leće i zaslon od žičane mreže.

JEDNOKRATNE LEĆE

U Aspect blast kacigi koriste se jednokratne prozirne acetatne leće zaštićene mrežicom od nehrđajućeg čelika. Jednokratne leće mogu se zamijeniti u nekoliko sekundi, a dostupne su u praktičnim pakiranjima od 50 komada.

ŠIFRE ZA NARUDŽBU

artikl br. Tip Opis

10130830 ASPEKT Kaciga za pjeskarenje, izdržljivi najlonski ogrtač

10130602 Jednokratne leće, pakiranje 50 kom.