Project Description

U proizvodnji proizvoda od tečne silikonske gume, preciznost je najvažnija. Materijalni otpad je skup problem, a nekvalitetni proizvodi su nepodnošljiv kvar. Minimizirajte i jedno i drugo uz Graco Fluid Automation F4-55.

Idealan za proizvodnju u sljedećim industrijama: medicina, briga o djeci, proizvodi široke potrošnje, automobilska industrija, industrijski dijelovi, nosivi uređaji.

Precizna kontrola omjera, minimalni otpad materijala

Sistem F4-55 podiže sposobnost mjerenja protoka materijala na gotovo mikroskopski nivo. Njegov spiralni zupčanik koristi više zubaca za mjerenje protoka u vrlo malim koracima. Povećani broj mjerenja nudi više sigurnosti da mašina ostaje uključena.

Rezultat: preciznije miješanje, bolji krajnji proizvod i manje otpada materijala.

Lakši rad uz Graco Control Architecture

Graco Fluid Automation F4-55 sistem ima intuitivna korisnička sučelja zasnovana na Graco Control Architecture (GCA), modularnom sistemu komponenti za obradu i kontrolu. GCA olakšava održavanje i servis zahvaljujući ugrađenim alatima za rješavanje problema

Bolja kontrola boja

Pomiješajte dva toka aditiva u omjerima od 0,5 do 6%

Jednostavno postavljanje i rad

Vlasnička Graco Control Architecture (GCA) je prilagođena korisniku, pruža lakši rad i rješavanje problema

Održava integritet materijala

Komponente od nehrđajućeg čelika ispunjavaju standarde za primjenu u čistim sobama kako bi se spriječila kontaminacija, te spriječila inhibicija i promjena boje materijala

Cleanroom Convenience

Manji otisak i kotačići (opciono na F4-55) omogućavaju kretanje i održavanje sistema