Project Description

SUSTAV DALJINSKOG UPRAVLJANJA ZA PJESKARE

Sustav daljinskog upravljanja koristi jedan operater za pjeskarenje za pokretanje i isključivanje stroja za pjeskarenje. Sustav daljinskog upravljanja sastoji se od daljinskog upravljača RCV ventila i daljinskog upravljača DMH ručke, koji su povezani dvostrukim crijevom.

RCV VENTIL ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE

RCV ventil za daljinsko upravljanje koristi se za upravljanje dovodom komprimiranog zraka u stroj dok istovremeno kontrolira ispuhivanje zraka iz stroja. Obje kontrolne funkcije pokreću se istovremeno kada operater pjeskarenja pritisne ili otpusti DMH ručku. Zrak se ispušta iz spremnika preko zaklopke koja je uključena u komplet isporuke.

DMH RUČKA ZA DALJINSKO UPRAVLJANJE

DMH daljinska upravljačka ručka je pričvršćena na mlaznicu i spojena na RCV daljinski upravljač pomoću dvostrukog crijeva.

ZNAČAJKE DIZAJNA

RCV ventil za daljinsko upravljanje reagira kada se pritisne ručica DMH. Spremnik stroja za pjeskarenje je pod tlakom i počinje proces čišćenja abrazivnim pjeskarenjem. Kada se DMH ručka otpusti, RCV daljinski upravljački ventil se zatvara, proces čišćenja abrazivnim mjeskarenjem završava i tlak u spremniku stroja pada.

ŠIFRE ZA NARUDŽBU

artikl br. Tip Opis

10110970 RCV RCV ventil za daljinsko upravljanje 1.1/4″

10110880 DMH DMH ručka za daljinsko upravljanje