Project Description

ALAT ZA PJESKARENJE UNUTARNJIH CIJEVI PBT-1

– Za cijevi 3″ (75 mm) – 12″ (300 mm) ID

– Podesivi nosač za centriranje za dosljedan uzorak pjeskarenja

– Koristite sa standardnim strojem za pjeskarenje

Alat za čišćenje cijevi PBT-1 idealan je suputnik za čišćenje cijevi s unutarnjim promjerom od 2″ (50 mm) do 12″ (300 mm). PBT-1 se sastoji od mlaznice od volfram karbida u obliku venturijeve cijevi s kružnim vrhom od volfram karbida, koja ispušta abrazivni medij u kontinuiranom krugu. Materijali od volfram karbida osiguravaju malo trošenje i dug radni vijek. Stezaljke za centriranje i držač omogućuju montažu PBT-1 na bilo koju cijev unutarnjeg promjera između 3″ (75 mm) i 12″ (300 mm). S prstenovima za centriranje, PBT-1 se može koristiti na unutarnjim cijevima u rasponu od 3″ (75 mm) do 5″ (125 mm). S kolicima za centriranje, PBT-1 je podesiv za rukovanje svim promjerima između 5″ (125 mm) i 12″ (300 mm) ID.

 

STANDARDNA DOSTAVA

Setovi prstenova za centriranje, kolica za centriranje, set ključeva.

ALAT ZA PJESKARANJE UNUTARNJIH CIJEVI PBT-2 ROTOBLAST

– Za cijevi od 12″ (304,8 mm) do 36″ (914,4 mm) unutarnjeg promjera

– Varijabilno uvlačenje i optimalna brzina rotacije nude fleksibilnost u stopama čišćenja za različite uvjete površine

– Podesivi nosač za centriranje za dosljedan uzorak pjeskarenja

– Koristite sa standardnim pjeskarenjem mašina

PBT-2 ROTOBLAST je dodatak za sve Contracor strojeve za pjeskarenje koji omogućuje jednostavno čišćenje unutarnje površine čeličnih cijevi. Izdržljiv je, prenosiv i prije svega jednostavan za korištenje. To je jamčilo značajno povećanje produktivnosti.

PBT-2 ROTOBLAST sastoji se od podesivog središnjeg nosača i rotirajuće glave za pjeskarenje konstantne brzine kako bi se proizvela jednolika očišćena površina za pjeskarenje.

Kolica su beskonačno podesiva od 12″ (304,8 mm) do 36″ (914,4 mm) unutarnjeg promjera.

Rotirajuću glavu pokreće komprimirani zrak i dvije radijalno postavljene mlaznice za pjeskarenje. Podešavanje dovoda omogućuje visoku radnu fleksibilnost sa svim stupnjevima korozije unutarnjih površina.

 

Jedinica PBT-2 ROTOBLAST može raditi s veličinama mlaznica od ∅6,5 mm do ∅9,5 mm unutarnjeg promjera.